Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei
De ce cosmetologii prefera lupa cu led pentru saloanele lor?
Postat de      03/18/2020 12:03:40     Lampi    Comentarii 0
De ce cosmetologii prefera lupa cu led pentru saloanele lor?

In prezent, tehnologia avanseaza rapid, incat se pare ca orice munca ne este facilitata datorita acesteia, iar satisfactia o vedem atat pe fata prestatorului de servicii, cat si pe cea a consumatorului. Sa luam ca exemplu cabinetele cosmetologice, saloanele de infrumusetare, ba chiar si munca unui fotograf. Pentru toate acestea este nevoie de ”focusare”, ceea ce iti ofera si o lupa cu led. Aceasta este indispensabila pentru saoanele de infrumusetare dotate cu cabinet cosmetologic, dar si cu cabinet de machiaj. Datorita unei astfel de lampe, poti examina in detaliu fiecare particica a tenului care urmeaza a fi tratata si supusa reabiltarii dupa tratament.

O lupa cu led masoara vizibilitatea in dioptrii, iar noi cunoastem ca acest numar are un rol important pentru aceste meserii. Profesionistii in cosmetologie vor alege dioptriile după cum considera ca le este munca si necesitatea de a mari suprafata obiectului. Este de mentionat ca lupa poate avea 3, 5 sau 8 dioptrii.

Cel mai des cosmetologii o prefera pe cea de 3 dioptrii, considerand-o ca suficienta pentru marirea suprafetei si, doar rareori, opteaza pentru un instrument si de 5 dioptrii. Contrar lor, mesterii in manichiura si pedichiura folosesc lupe cu led de 5 dioptrii.

Dioptria este unitatea de masura ce determina distanta de la ochi la obiect sau la suprafata de lucru si este egala cu 1 metru. Aceasta specificare vine pentru a-ti imagina care este puterea de marire a lupei.

De ce prefer lumina ledului?

Pentru ca este destul de economa, ceea este un avantaj foarte mare pentru saloanele mari cu un flux impunator de clienti. Lumina este foarte puternica, nu incalzeste, iar inca un avantaj este ca aceasta nu proiecteaza umbre. Umbrele pot crea impedimente la un make-up. Revenind la fluxul mare de lumina pe care il ofera o lupa cu led, iti amintesc ca este avantajos sa o ai si daca practici injectarile faciale sau cele corporale. Aici nu ai voie sa dai gres cu acul, deoarece o impunsatura intr-o mica vena faciala poate lasa urme (vanatai) pe fata clientului tau.

Vorbind despre leduri, forma, fixare si dimensiunile pe care le are lupa, sa stii ca aceasta poate avea unul, doua sau trei randuri de leduri, iar totul depinde de marimea lampii pe care o alegi. Greutatea sa va depinde si de forma pe care o alegi. Se stie ca o lupa cu led rotunda este putin mai grea, de aceea producatorii s-au gandit ca o pot face mai usoara daca i-ar taia colturile si i-ar da forma patrata. Insa aici nu putem vorbi ca una este mai buna decat alta, sau invers, pentru ca fiecare mester o alege pe cea mai convenabila lucrului sau.

Lupa cu led se poate instala pe un trepied, astfel o vei putea deplasa cu usurinta in cabinetul tau. Aceasta mai poate fi fixata pe cleme de o masa sau orice alt suport, astfel incat sa o stabilizezi.

Scrie un raspuns

arrow_upward