Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Masini de Contur

Filtrează după
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

Chiar dacă femeile câștigă detașat cursa spre coafor, nici bărbații nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba de look-ul lor. Ei se lasă pe mâna unui profesionist pentru a le aranja părul și barba și au încredere că vor pleca mulțumiți. Frizerii știu cât e de important pentru un bărbat să aibă o freză care îl reprezintă și o barbă aranjată. Mașina de contur este un instrument esențial din echipamentul unui frizer. Nu se concepe frizerie fără mașina de contur. Utilizată pentru design sau conturul bărbii, mașina contur ajută frizerul să aibă o precizie deosebită în munca sa. Desigur, piața oferă o multitudine de modele pentru mașinile de contur, iar cea mai bună decizie pe care o poate lua un frizer în alegerea unei mașini de contur este pe baza unor caracteristici esențiale pe care acestea trebuie să le dețină.

Foarte important este motorul mașinii de contur; cu cât are mai multe rotații pe minut, cu atât este mai utilă frizerului. O mașină de contur de interes pentru frizer trebuie să aibă un motor puternic, de mare viteză, care are între 5000 – 10 000 rpm. Ideal ar fi ca la atâtea rotații să fie și silențioasă, în jur de 62 dB. Până la urmă, cât bâzâit să suporte frizerul într-o zi de muncă?! Un alt aspect de care frizerul trebuie să țină cont este modul de funcționalitate a mașinii de contur: cu fir sau fără fir. În cazul în care se optează pentru mașina contur fără fir trebuie acordată atenție la câtă autonomie are. O mașină de contur cu autonomie bună este între 90-120 min.

Având în vedere faptul că o mașină de contur este solicitată destul de mult de-a lungul unei zile, este util să fie dotată cu lamă din ceramică, deoarece aceasta face ca temperatura lamelor să rămână optimă. Lama unei mașini de contur trebuie să fie cât mai ascuțită pentru o precizie crescută și de ajutor ar fi funcția de rotire la 360 grade.

Un lucru pe care frizerul îl poate neglija când alege o mașină de contur este legat de greutatea produsului. De folos este o greutate cât mai mică, între 200-300 grame pentru o manevrabilitate eficientă.

Piața mașinilor de contur este una foarte complexă, mașinile diferențiindu-se între ele până la cele mai mici detalii. Fă-ți o listă cu caracteristicile importante pentru tine și ține cont de ele în căutarea ta și fă ca alegerea finală să fie cea mai bună.

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward