Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Kit Unghii Gel

Vrei sa ai niste unghiute de invidiat? Ia-ti un kit unghii gel!

Unghiile ingrijite sunt o carte de vizita pentru o femeie! Mai mult, acestea ne denota nivelul de ingrijire si respect al femeii asupra propriei persoane. Fie ca le ingrijesti simplu, le aplici oja sau gel, unghiutele tale mereu vor arata bine si vei fi apreciata de cei din jur.

Pentru ca frumusetea sa dureze si sa nu trebuiasca sa mearga des la salon, multe doamne și domnițe opteaza pentru aplicarea gelului pe unghii, care sa tina cel putin o luna si sa arate bine.
Fetele care incep aceasta munca sau cele care isi fac singure unghiile acasa, trebuie sa cunoasca regulile de utilizare si de lucru a unui set pentru unghii.

Cum se foloseste un kit unghii gel?

Trebuie sa stii mai intai de toate ca gelul UV are mai multe avantaje fata de ojele simple. Pentru a evita fisurile sau deteriorarea lui, utilizeaza-l corect. Setul pentru unghii poate fi de mai multe tipuri: monofazic, bifazic si trifazic.

Gelurile monofazice sunt cele mai potrivite pentru incepatorii in domeniu. Acestea sunt foarte usor de folosit, iar polimerizarea in lampa dureaza un minut. El este conceput pentru proiectarea acvariului unghiei, dar poate fi aplicat si pe varfuri sau pe forme. Aranjarea pe unghie este destul de eficienta, iar stralucirea dureaza mult timp si nu necesita acoperire cu stratul de finisare. De obicei, un kit unghii gel este transparent, alb sau roz (i se mai spune nud). Forma unghiei se va pastra aproximativ doua saptamani.

Un kit bifazic este compus din doua produse: cel de baza si cel sculptural. Gelul de baza are consistenta lichida, iar cel de modelare este mai dens, ceea ce permite o sculptare perfecta a unghiilor. Si, in sfarsit, setul penetru unghii pe gel trifazic, care este considerat cel mai bun si apartine sistemului profesional de modelare. Acesta prelungeste si perioada de rezistenta a manichiurii.

Hai sa vedem cum se foloseste un kit unghii gel! Pentru inceput, trebuie sa te asiguri ca ai instrumentele necesare:

Pentru inceput, incearca sa faci o manichiura simpla, dupa care lustruiesti unghia si indepartezi praful cu o perie, apoi stergi cu degresant. Pe unghie se aplica un primer dupa care urmeaza primul strat de gel transparent de baza. Acesta se usuca in lampa pana la doua minute. Urmeaza aplicarea gelului de modelare, la fel cu uscarea lui in lampa. Al treilea strat se aplica dupa uscarea celui de al doilea strat, dupa care se va indeparta stratul lipicios cu un degresant.

Este important sa se respecte aceasta tehnica de aplicare, pentru a evita deteriorarea unghiilor. Tehnica de lucru este diferita pentru fiecare persoana care lucreaza si cunoaste aceasta meserie. Cert este ca un kit unghii gel va fi aplicat la fel de catre toti meseriasii.

Pentru femeile ce-si fac unghiile acasa, procesul de aplicare a gelului poate dura cam mult, dar merita efortul! Daca studiezi tehnologia si etapele constructiei unghiilor cu gel, iti vei putea crea singura si rapid pana si cele mai sofisticate modele de unghii!

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward