Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Dotari Saloane

Filtrează după
Categorii
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

Dotari Saloane Cosmetice si Coafura

Dotari complete pentru saloane de coafura si cosmetice la Trendis.ro. Va oferim cele mai bune produse si echipamente de coafura atat pentru clienti multumiti dar si pentru o munca mult mai eficienta si mai rapida. Printre produsele pe care ti le oferim aici se numara:

Toate aceste produse te vor ajuta sa lucrezi usor si sa iti faci clientii multumiti de aspectul lor. Alege acum produsele de care ai nevoie - profita de preturile noastre accesibile.

Cele mai bune recomandari pentru dotari saloane

Daca te regasesti printre persoanele care doreste sa aiba propria afacere in domeniul infrumusetarii si vrei sa-ti deschizi propriul salon, cu siguranta trebuie sa te familiarizezi cu informatiile ce se refera la dotari saloane. Este ceva esential, or’ daca salonul e prost echipat, clientii care vin prima data s-ar putea sa nu mai vina si nici sa nu iti recomande salonul. De aceea, pentru a-ti fideliza clientii si a atrage mai multa lume, este vitala atat instruirea echipei cu care lucrezi, cat si achizitionarea echipamentelor moderne care includ instrumente de lucru, piese de mobilier si altele.

Cand vine vorba de dotari saloane cu tot ce trebuie, e musai sa respecti o serie de cerinte. Adica, pe langa cerintele sanitare, mai sunt prevazute si autorizatiile de munca a personalului: daca cosmetologul din salonul tau practica injectarile, acesta va trebui sa aiba si o diploma/licenta medicala. Sau daca vei avea o persoana care practica masajul si kinetoterapia, va fi nevoie de studii medicale certificate. Ok, de la capitolul licente si certificari obligatorii pentru salon, trecem la amenajarea propriu zisa a salonului.

De ce ai nevoie pentru dotarea salonului?

Cand vine vorba de dotari saloane, primul lucru care iti vine in cap e mobilierul pentru frizerie si manichiura. Iar toate acestea nu vor putea fi realizate fara o buna iluminare a salonului. Asigura-te ca ai o iluminare de calitate! Pentru frizeri, de exemplu, vei avea nevoie de scaune pentru coafor, scafe, oglinzi si instrumentele necesare, insotite de toate produsele cosmetice pentru par. Fotoliile trebuie sa fie confortabile, sa nu creeze disconfort la gat atunci cand vei spala parul clientului, ci dimpotriva, sa se simta relaxat si multumit.

Nu economisi nici pe produsele de ingrijire. Alaturi de coafori, mai sunt manichiuristii, care au un spatiu separat (cel putin, asa se recomanda). In domeniul dotari saloane pentru manichiura, trebuie sa fie inclus neaparat cel putin un sterilizator pentru instrumentele cu care se lucreaza. Pe langa el, pe langa masa si scaune, care si ele trebuie sa fie maxim confortabile, manichiuristul trebuie sa dispuna de produsele pentru unghii, incepand cu aparatele de curatat si finisand cu produsele de acoperire. Este vorba de confort pe bune, deoarece clientul petrece pe putin o ora la biroul manichiuristei si nu i-ar placea sa se simta extenuat sau sa plece din salon cu dureri de spate si gat.

Daca salonul tau are o capacitate mai mare si poti aranja un spatiu pentru machiaj, atunci la dotari saloane putem aduga si scaunul pentru machiaj, dar si lampa care este foarte importanta! Bineinteles, machiajul nu poate fi realizat fara paletele de culori si toate cosmeticele necesare, indiferent de complexitatea lucrarii. Vorbind de dotari saloane, iti recomandam sa ai si un loc amenajat pentru in spatiul de asteptare. O canapea sau niste fotolii confortabile sunt foarte utile si binevenite! Astfel, clientii pot sa rasfoiasca o revista sau gadjetul, alaturi de o ceasca cu cafea. Indubitabil, asteptarea devine mai scurta iar savoarea cafelei ii vor face sa se simta rasfatati si interesati de tot ce reprezinta salonul tau.

Ti-am oferit o scurta prezentare despre dotari saloane, iar daca ai nevoie de mai multa informatie pentru echipamentul si produsele pe care vrei sa le ai in salonul tau, te invitam sa rasfoiesti categoriile de produse de pe site-ul nostru! Mult succes!

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward