Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Lampi Unghii UV

Lampa UV si LED pentru unghii

O lampa pentru uscarea lacului gel de pe unghii, sau a gelului, dar care corect este numita lampa pentru polimerizarea lacului de gel, este de doua tipuri: lampa UV si lampa LED.

Cum sa iti alegi o lampa UV unghii?

In primul rand depinde de bugetul tau, cat de mult esti dispusa sa cheltui pentru o lampa UV unghii sau una LED. Sa stii insa, ca pretul este corespunzator calitatii lampii. Merita sa iei in considerare si faptul ca nu toate lampile pot fi folosite pentru toate felurile de lac cu care lucrezi. Lampa UV usuca lacurile UV si LED-urile la fel de bine, insa trebuie sa stii ca LED-urile sunt potrivite doar pentru uscarea lacurilor cu LED. De exemplu, daca esti un profesionist in manichiura, stii ca CND shellac se refera la lacurile UV, ceea ce inseamna ca este mult mai bine sa folosesti si sa-ti cumperi o lampa UV.

Majoritatea lacurilor cu gel sunt cu LED, ceea ce inseamna ca ele se usuca bine sub orice tip de lampa. In ultima perioada multi producatori ai lacurilor cu gel emit si produse conexe, inclusiv si lampi, astfel eliminandu-se problema alegerii lampii de care consumator. Timpul de uscare a lacului gel sub o lampa UV/Led este cuprins intre 30 si 90 de secunde.

Daca te intrebi care este durata de viata a unei lampi UV unghii, afla ca aceasta variaza in functie de producator si brand, dar in medie este de 100 de ore, iar daca este necesar, o lampa arsa se inlocuieste cu usurinta de alta.
Poate ti s-ar parea ca 100 de ore este un timp scurt, dar daca manichiura cu gel necesita cam 5 minute de uscare, atunci cat va dura becul la o lampa UV unghii? Aproximativ 23 de ani, nu? Asadar, lampa UV pentru unghii este o investitie buna.

Dimensiunile sunt diferite. Poti gasi o lampa UV unghii in care sa incapa un deget, patru degete, toata mana, dar si ambele maini, deci 10 degete odata. Iar aici nu trebuie sa uitam si de pedichiura.
Modele de lampa UV unghii pentru pedichiura sunt si ele variate. Toate le vei gasi la noi, pe Trendis! Ceea ce este foarte comod la aceste lampi este setarea timpului. Unele dispozitive au senzori ce pornesc automat lampa UV unghii, imediat ce vei pune degetele sub ea.

Multa lume vorbeste despre efectele nocive ale unei lampa UV unghii, precum ca aceasta ar afecta pielea si ADN-ul. Ei bine, aici Reuters a publicat un articol care ne vorbeste despre un studiu realizat de catre dermatologi anume despre efectul radiatiilor ultraviolete asupra pielii umane si ADN-ului si pe scurt raspunsul lor este ca NU, relativ nu este daunator. Asadar nu aveti de ce sa va ganditi ca sanatatea va este pusa in pericol in timpul vizitei la manichiurist.
Mai multe informatii puteti afla pe saitul oficial al Reuters.

Te invitam sa rasfoiesti gama de produse pentru a face cea mai reusita achizitie!

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward