Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Ucenic Coafor

Pe vremuri, ucenicul era cel care voia să învețe o meserie, ca să ajungă și el, la rândul său, maestru. Era un ajutor de nădejde pentru meseriaș, iar rezultatul era un câștig  win-win. La fel ca în acel caz, și în contextul de azi al domeniului cosmetic, un ucenic de coafor este un accesoriu din dotarea coaforului sau frizeriei care ajută foarte mult la derularea optimă a serviciului.

Beneficiul utilizării unui ucenic coafor la locul de muncă este reprezentat, în primul rând, de întrebuințările sale: menținerea ordinii și disponibilitatea mobilă. Dat fiind aspectul său compact, alcătuit din mai multe sertare, reglarea pe înălțime și designul variat, ucenicul de coafor își găsește repede locul în rutina de muncă a coafezei sau a frizerului.

Un ucenic de coafor poate fi realizat din plastic lucios sau mat, cu rafturi din sticlă sau plastic rezistent și de calitate, monocolor sau combinație de culori. Plasticul realizat la confecționarea unui ucenic de coafor este ușor de întreținut și durabil. Aceste calități sunt foarte importante în alegerea unui ucenic de coafor, deoarece soluțiile pentru păr, și nu numai, conțin  mulți agenți chimici care pot dăuna materialului și îi pot scurta durata de viață.

Alt mare avantaj al unui ucenic coafor este acela că poate fi deplasat. Munca coafezei și a frizerului este una foarte mobilă, motiv pentru care ucenicul coafor este echipat cu roți din poliuretan sau alte materiale de bună calitate, care asigură o deplasare ușoară, rapidă și silențioasă.

Piața oferă mai multe tipuri de ucenic coafor, în funcție de necesitate:

  • pentru vopsit,
  • pentru pedichiura,
  • pentru coafor,
  • pentru cosmetica.

Foarte utilă este organizarea eficientă a ucenicului coafor. De exemplu, în cazul unui ucenic coafor pentru vopsit, găsești suport pentru farfuriile în care pregătești vopseaua, suport pentru folia de aluminiu, dar și pentru periile pe care le folosești să aplici vopseaua de păr. Cleștii și celelalte unelte mărunte, șorțul mănușile și bonetele pot fi depozitate în siguranță în ucenicul coafor; le vei avea mereu la îndemână, iar organizarea ta sigur va fi apreciată de clienți. Utilizarea unui ucenic coafor îți va facilita folosirea uscătorului de păr, a ondulatorului, a plăcii de îndreptat părul și a periilor, acestea având găuri special concepute pentru acest scop.

Design-ul și dimensiunile unui ucenic coafor sunt variate. Poți alege în funcție de spațiul disponibil din interiorul salonului și, desigur, în funcție de posibilitățile financiare. Nu subestima niciodată ajutorului unui echipament care îți eficientizează munca și contribuie la o imagine bună în fața clienților.

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward