Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Pensule Machiaj

Filtrează după
Categorii
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

Daca esti make-up artist profesionist, stii deja toata gama de pensule machiaj, care sunt avantajele unor pensule machiaj si pentru ce le folosesti, cum le folosesti etc. Dar daca nu esti profesionist, cred ca ar fi bine sa cunosti niste reguli de baza in folosirea unei pensule machiaj, iar in acest articol iti voi prezenta pe scurt cele mai importante pensule machiaj pentru un make-up de zi cu zi.
Dupa ce vei incepe sa le utilizezi, cu siguranta ca nu vei mai dori sa scapi de ele, la cat de mult iti vor usura aceasta procedura zilnica!

In primul rand, calitatea si acurateatea unui machiaj depinde de faptul cum aplici un produs pe tenul tau. Daca doresti ca machiajul tau sa arate profesionist si frumos, atunci trebuie sa atragi atentia la cele mai necesare pensule machiaj.

 • Pensule machiaj pentru aplicarea fondului de ten.
  Acestea sunt foarte variate, însă tu alege-o pe cea mai simplă și convenabilă pentru tine, de exemplu poti alege una sintetica obisnuita. Cu ajutorul ei vei aplica produsul uniform si nu vei lasa dungi pe fata.
 • Pensule machiaj pentru blush, bronzer si highlighter. Mai simplu zis, pensule machiaj pentru fard.
  Pentru aceste trei produse cosmetice numite mai sus, poti sa cumperi o singura perie si nu trei diferite.
  După fiecare utilizare, curata peria cu solutia speciala pentru curatat. Cea mai confortabila dintre toate va fi pensula tesita, adica cea cu colturile rotunjite.
  Iti va fi destul de simplu sa conturezi pometii si sa creezi un fard frumos.
 • Pensule machiaj pentru pulbere.
  Aceasta perie este tocmai pentru a nuanta intreaga fata. Este bine sa nu economisesti pentru aceasta pensula, alege-o pe cea mai mare, pufoasa si naturala.
  Poate te gandesti ca nu ai nevoie de aceasta perie, ci doar de buretele pentru pulbere, insa afla ca buretii nu vor aplica pulberea asa cum o face aceasta pensula, pentru ca tocmai ea te va ajuta sa aplici cantitatea necesara, iar la sfarsitul zilei machiajul tau nu arata ca si cum ar pluti.
 • Pensule machiaj pentru umbre de ochi.
  Pentru aplicarea umbrelor pe pleoapa ochiului, ar fi bine sa folosesti o perie plata cu mormanul moale. Spre deosebire de aplicatorul pe care il gasesti in paleta cu umbre de la producator, aceasta perie va aplica uniform cosmetica, iar machiajul nu va arata dezordonat.
 • Pensule machiaj pentru linii si margini.
  Aceasta este necesara tocmai pentru a face o tranzitie lina intre umbre, sau pentru a sublinia ochiul si a-l face mai expresiv. De exemplu daca aplici o nuanta maro cu aceasta pensula pe linia de crestere a genelor supeioare si inferioare, poti crea o nuanta usoara si vei reda tocmai aspectul despre care am vorbit.
 • Pensule machiaj pentru ruj. ACeasta perie este necesara nu doar pentru aplicarea corecta si uniforma a rujului pe buze, dar si pentru a-l face mai rezistent pentru intreaga zi.

Ti-am expus pe scurt cele mai importante si mai de baza pensule machiaj pe care ar fi bine sa le ai in trusa ta cosmetica. Daca nu le ai inca, atunci nu ezita sa faci aceasta mica, dar utila si placuta achizitie, pentru frumusetea ta exterioara.

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward