Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Masa Manichiura

Descriere

Toți știm că prima impresie contează, așa că ne dorim să impresionăm persoanele cu care intrăm în contact zi de zi. Atât ceea ce zicem, cât și cum arătăm sunt două aspecte analizate de ceilalți. Este drăguț să spui lucruri interesante, însă este și mai drăguț să spui lucruri interesante atunci când ești îngrijită. Modul în care cineva își îngrijește unghiile oferă o imagine esențială despre propria-i persoană, iar ceilalți o păstrează în amintirea lor având o imagine de “așa da” despre aceasta. Așadar, ținând cont de acest context cultural, serviciul de manichiură, cunoscut și sub pseudonimul de “mani”, este unul dintre cele mai solicitate servicii ale unui salon de înfrumusețare. Persoanele talentate în ceea ce privește estetica și care sunt înzestrate cu îndemânare și creativitate caută tot mai mult să urmeze cursuri de calificare în aceasta ramură a industriei de înfrumusețare, ajungând să profeseze chiar imediat după ce au absolvit cursul.

Adesea, fie că fac asta ca job principal sau ca hobby, care să le aducă un venit suplimentar, manichiuristele trebuie să își achiziționeze instrumentele necesare. Cu instrumentar specific și de calitate, manichiurista inspiră încredere, siguranța muncii și oferă rezultatul pe care clienta îl așteaptă. Principalul element pentru prestația manichiuristei îl reprezintă masa de manichiură. Cu cât masa de manichiură este mai dotată, cu atât munca merge mai repede și calitativ. O investiție într-o masă de manichiură poate fi costisitoare, însă dacă este aleasă bine, pe nevoile manichiuristei, aceasta își va amortiza investiția într-un timp foarte mic, înregistrând chiar și profit.

Astfel, câteva dintre criteriile importante pe care trebuie să le aibă în vedere manichiurista atunci când alege masa de manichiură sunt:

Aspiratorul incorporabil

Acesta este o ustensilă foarte des folosită pe durata procedurii, iar prezența lui facilitează mult munca și reduce substanțial durata procedurii, deoarece îi permite manichiuristei să îl aibă la îndemână. O putere de 30 W este de ajuns pentru o masa de manichiură. Unele mese de manichiură vin la pachet și cu saci pentru aspirator. 

Material de înaltă calitate 

Pentru că este o investiție pe termen lung, este foarte important ca masa de manichiură să fie confecționată din materiale calitative. Picioarele metalice și blatul rezistent asigură o folosință îndelungată.

Design practic 

Acesta trebuie să ofere manichiuristei posibilitatea de a-și organiza ustensilele cât mai bine, pentru a-i fi la îndemână. În acest sens, dulapurile și sertarele sunt un necesar absolut.

Blatul

Acesta poate fi din pal sau sticlă, de diferite dimensiuni. În funcție de preferința manichiuristei, se poate opta pentru unul dintre aceste materiale și dimensiuni. 

Suportul de mână

Mesele de manichiură vin dotate cu suportul de mână, altele, nu. Suportul de mână asigură condiții confortabile de lucru, iar asta este important atât pentru clientă, cât și pentru manichiuristă.

Tipul de masă

Există mese pliabile și mese fixe. Cele pliabile sunt ușor de transportat și pot fi folosite și pentru manichiura la domiciliu. Cele fixe se regăsesc în saloanele de înfrumusețare. 

Cu cât masa de manichiură bifează mai multe criterii, cu atât alegerea va fi mai inspirată și munca mai ușurată, clientele mai mulțumite și vei primi multe recomandări!

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward