Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Masini de Tuns Profesionale

Filtrează după
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

Descriere

Mașina de tuns electrică are ca străbunică banala foarfecă, de care frizerii se foloseau pentru a-i aranja pe clienții care le treceau pragul. Foarfeca a fost folosită mult timp în domeniul frizeriei, până când Nikola Bizumić, un tânăr frizer sârb angajat, a descoperit o metodă de a eficientiza acest proces. El a inventat mașina de tuns manuală, descoperire ce a revoluționat întreaga industrie încă din 1855. Astfel, de la mașina de tuns manuală până la mașina de tuns electrică nu a mai fost decât un pas, marcat de industrializare. Acum, există pe piață o multitudine de oferte de mașini de tuns părul profesionale, fapt ce necesită o amplă documentare înainte de a o achiziționa pe cea potrivită nevoilor fiecărui frizer sau fiecărei coafeză.

În primul rând, trebuie menționat faptul că pe piață se găsesc două variante de mașini de tuns părul: cu fir și fără fir. În funcție de volumul de muncă, de nivelul profesional, dar și în funcție de buget, frizerul sau coafeza va alege una dintre cele două variante. Fiecare tip vine la pachet cu avantajele sale.

  • Mașina de tuns fără fir este un instrument ușor de manevrat și ușor de transportat. Prezintă o autonomie mare, aspect amplificat de o încărcare rapidă. Datorită acestei din urmă caracteristici, profesioniștii din domeniu le preferă. Un plus al acestui tip de mașină de tuns îl reprezintă independența în mișcare pe care i-o oferă frizerului.
  • Mașina de tuns cu fir este caracterizată de un motor puternic și de o lungime de aproximativ 2.5 metri a firului. Lungimea generoasă a cablului permite executarea cu ușurință a manevrelor de tuns. De asemenea, și prețul dintre cele două diferă, acest tip fiind mai accesibil. În general, mașina de tuns cu fir este preferată de începători sau de cei care fac asta ca hobby.

Cu cât te aventurezi mai mult în căutarea mașinii de tuns potrivite, cu atât vei descoperi o multitudine de mărci și modele. Poate și tu gândești la fel ca noi și consideri că o alegere inspirată reprezintă o investiție smart. În acest sens, compania Wahl este una dintre cele mai cunoscute din domeniul grooming-ului, fiind prima companie care a introdus pe piață mașina de tuns cordless (fără fir).

Mașina de tuns profesională Wahl face parte din gama premium a mașinilor de tuns, este caracterizată de durata lungă de viață a bateriei, comparativ cu alte mărci, are motoare puternice, de mare viteză. De asemenea, grătarele premium și tehnologia „Crunch Blade“ sunt specifice mărcii Wahl. Alege mașina de tuns potrivită și ține cont că un client mulțumit reprezintă cea mai bună reclamă pentru munca ta. Cu mașina de tuns profesională realizezi o muncă de profesionist!

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward