Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Lampa Cosmetica

Chiar dacă nu suntem vedete și lumina reflectoarelor nu este pe noi, există, totuși, un moment în care ne putem bucura de o lumină doar pentru noi....lumina de la lampa cosmetică din cadrul saloanelor de înfrumusețare. Preț de câteva zeci de minute suntem în centrul atenției,  analizate până la cel mai mic detaliu pentru ca rezultatul să fie cel așteptat. Poate uneori e deranjantă pentru ochii noștri, dar....suferim acum, ca să fim frumoase mai târziu. Îngrijirea corporală este un aspect de care toate femeile sunt preocupate.

Mai devreme sau mai târziu, toate ajungem în saloane de înfrumusețare unde găsim cosmetologi gata să ne ajute. Așa cum pentru un cercetător lupa este instrumentul indispensabil muncii sale, la fel este lampa cu lupă cosmetică pentru industria de beauty. Este o invenție aparent banală, însă de un real folos, întrucât toate detaliile și imperfecțiunile ce trebuie corectate ies la lumină. Pentru ca rezultatul să fie la un nivel profesionist, cei  care achiziționează lămpi cosmetice trebuie să aibă câteva informații de bază, deoarece acestea sunt de mai multe tipuri. Lupele se împart în două categorii: cu neon și cu LED.

Neonul poate fi schimbat ușor, comparativ cu LED-ul. Avantajul LED-ului este că are o durată de viață mai mare decât neonul, aproximativ 4-5 ani, și folosește lumină albă, care este mai puternică. Lumina albă transmisă de LED este una rece, iar asta înseamnă că nu va încălzi suprafața de lucru. Spre exemplu, in procedurile de cosmetologie, lumina rece a lămpii cu LED nu va permite tenului să transpire, asigurând un mediu propice de lucru. În funcție de scopul utilizării, lampa cosmetică cu LED poate fi de masă sau de podea.

Dacă folosești lampa pentru manichiură, atunci lupa cu LED de masă este potrivită pentru tine. În cazul în care prestezi servicii de cosmetică, mai utilă ți-ar fi o lupă cosmetică cu picior și lupă LED.  Lampa cosmetică de podea poate avea bază fixă și picior flexibil, pe roți. Un alt trick and tips în procesul de alegere a lămpii potrivite este forma lămpii LED. O formă circulară a lămpii cosmetice oferă distribuirea uniformă a luminii și nu creează efectul de umbră. Dacă lămpile sunt pătrate, calitatea luminii va scădea.

Este foarte important ca greutatea lămpii cosmetice să fie una acceptabilă, 4-6 kg, pentru a putea fi manevrată cu ușurință, iar înălțimea ei să se poată regla cât mai sus (175 – 180 cm), astfel încât să permită și lucrul din picioare.

Ține cont de aceste criterii și alege lampa cosmetică în cunoștință de cauză, îngrijește-o corespunzător, lungindu-i durata de viață, iar ea va fi aliatul tău în livrarea unor servicii profesionale către cliente și te va ajuta să faci din munca ta un brand!

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward