Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Scafa Coafor

Scafa coafor face parte din categoria mobilierului unui salon de înfrumusețare. Se știe foarte bine că doamnele solicită serviciul hairstyle-istului destul de des pentru o diversitate de proceduri, astfel că o scafă coafor este un necesar absolut al unui salon. Știindu-se că serviciul de coafură aduce un venit generos saloanelor, este foarte important ca toate condițiile să fie unele de calitate.

De aceea este necesar să știi să faci diferența între un produs bun și unul foarte bun, potrivit pentru nevoile tale. Sunt multe oferte de scafă coafor pe piață, însă, ținând cont de câteva criterii, poți decide mult mai ușor ceea ce îți trebuie, astfel încât să îți amortizezi repede costul și să treci la profit.

Așadar, dat fiind faptul că își va petrece câteva ore bune la salon, clienta are nevoie cel mai mult de confort. Un om care se simte confortabil va fi mai relaxat, mai puțin irascibil și mai abordabil. Astfel, confortul scafei coafor trebuie să fie un prim criteriu în procesul de alegere.

Coaforul trebuie să investească într-o scafă coafor comodă, realizată dintr-un material de înaltă calitate, cum ar fi pielea ecologică, care, pe lângă comoditate, mai are și însușirea de a rezista în timp. Un alt atribut foarte util unei scafe coafor este acela că trebuie să aibă un bazin ceramic să fie ajustabil pe înălțime, reglabil pe nivelul de înclinare, care să aibă incluse toate accesoriile (duș, baterie, scurgere). Scafa coafor trebuie să fie ușor de utilizat de către coafeză și frizer, astfel că aceștia trebuie să aibă acces la spălarea părului din orice direcție, plus că o scafă coafor utilă facilitează și reglarea temperaturii apei.

Adâncimea chiuvetei este un alt indicator ce trebuie trecut în revistă atunci când alegi o scafă coafor. Dacă utilizezi scafa coafor într-un salon pentru bărbați, atunci o scafă coafor superficială este de ajuns. În schimb, dacă vrei să o cumperi pentru un coafor, trebuie să te orientezi către o chiuvetă mai adâncă, deoarece părul lung se spală mult mai bine și mai comod într-o chiuvetă adâncă.

Scafa coafor este de două tipuri:  scafă portabilă și scafă fixă cu fotoliu. La scafa coafor portabilă principalul avantaj este mobilitatea acesteia. O poți folosi cu ușurință atunci când toate celelalte sunt ocupate sau dacă dorești să lucrezi și de acasă. Este o variantă mult mai economică din punct de vedere al spațiului, dar și al costului. Scafa fixă cu fotoliu asigură un șezut confortabil și poate fi bicoloră, de obicei combinație negru și alb, pentru un design modern.

Urmărește calitatea și caută sa îți ușurezi munca alegând o scafă coafor care să lucreze împreună cu tine la oferirea unei experiențe de înaltă calitate clientului. În acest mod îți vei putea asigura o reputație bună în mintea clientului și vei putea face față mai multor cereri.

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward