Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Scafa Coafor

Sunt 86 produse.

Se afiseaza 1-86 din 86 produs(e)

Filtre active

Scafa salon Relax Scafa salon Relax
  • -25%

Scafa Salon Relax

Stoc Epuizat
3.070,00 lei -771,00 lei 2.299,00 lei
0 1 2 3 4 (0)
-+
0 0

Scafa coafor

Pe langa toate celelalte echipamente indispensabile intr-un salon de infrumusetare, unul foarte important este si scafa coafor, iar aceasta pentru a-ti realiza munca de inalta calitate ca si coafor.
O buna perioada de timp, coafura si vizitele la coafor au fost apreciate nu doar pentru serviciile care se ofereau, dar si pentru atmosfera cofortabila de care se puteau bucura clientii salonului. Asadar, atunci cand realizezi o coafura sau o oricare alta procedura pentru par, trebuie sa oferi conditii de maxim confort atat pentru client, cat si pentru tine ca maestru. Pentru aceasta vei avea nevoie de un echipament bun, unde intra si scafa coafor.

Se stie ca scafa coafor este un atribut important al oricarui salon de infrumusetare, dar mai ales ale celor cu nivele de deservire VIP. Chiar daca samponarea si balsamarea parului nu este realizata in mod constant, va fi imposibil sa efectuezi o procedura de vopsire fara a utiliza scafa coafor. In plus, procedura de spalare a parului, care este una aparent obisnuita, ajuta la ameliorarea stresului excesiv. Sa stii ca mesterul, in timpul samponarii si spalarii parului, prin miscari de masaj te relaxeaza foarte bine si te ajuta sa faci fata durerilor de cap.

Scafa coafor trebuie sa fie fiabila, compacta si multifunctonala. De exemplu aceste scafe coafor sunt concepute astfel incat parul sa fie spalat usor din orice directie, iar temperatura apei este reglata cu usurinta. Mobilitatea chiuvetei iti permite sa schimbi nivelul de inclinare dupa cum iti este convenabil, dar si dupa inaltimea cientului.
Scafa coafor si in special acestea pe care le oferim noi, vin insotite de un furtun incorporat care permite golirea apei cu usurinta. Cele care au design portabil iti permit sa optimizez spatiul in incaperea ta.
Tot aici vei gasi si design diferit al adancimii chiuvetei. Scafa coafor superficiale sunt cel mai adesea folosite in salile barbatilor, pe cand in salile femeilor sunt folosite cele adanci. Explicatia consta in nimic altceva decant lungimea parului. Parul lung este mult mai comod sa-l speli in chiuveta mai adanca.

Tevile de apa calda pot fi pozitionate in spate, lateral sau in partea inferioara a chiuvetei. Culoarea unei scafa coafor o poti alege monoton sau o vei putea combina cu scaunul de coafura.
Scafa coafor mobila este destul de comoda in utilizare atunci cand celelalte sunt deja ocupate, iar clientul tau nu este nevoit sa astepte sau sa se mute de pe scaunul unde deja s-a instalat relaxat. O poti deplasa langa locul de lucru, iar datorita mecanismului de ajustare o vei amplasa la inaltimea dorita. O vei elibera de apa foarte usor, gratie furtunului care este incorporat.

Scafa coafor fixa o poti combina cu un fotoliu foarte confortabil, in care clientul tau va simti placerea relaxarii totale si se va putea detasa pentru cateva clipe de stresul acumulat, multumita miscarilor de masaj pe care le vei face in timpul samponarii parului. Este important sa oferi o atmosfera relaxanta si linistita in locul unde clientul vine sa primeasca placere de la serviliile tale de coafor si iasa de aici cu zambetul pe buze si in suflet.

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward