Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Cum gasesc produsul dorit?

Puteti cauta un produs cu ajutorul barei de cautare din coltul din dreapta sus al site-ului. Introduceti denumirea produsului dorit , de exemplu, "ucenic coafor" iar motorul de cautare va va afisa produsele disponibile pe site in functie de cuvintele introduse.

De asemenea, va puteti ghida dupa categoriile si subcategoriile din bara de comenzi a site-ului pentru a ajunge la produsul dorit.

In sectiunea Promotii Saptamanale/Oferte Speciale puteti gasi produsele la preturi promotionale pentru saptamana respectiva sau perioada mentionata.

Cum comand un produs?

Produsele dorite pot fi comandate prin intermediul site-ului, apasand butonul Adauga in cos. Ulterior, puteti finaliza comanda sau puteti continua navigarea pe site pentru a alege si alte produse.

De asemenea, produsele pot fi comandate la numarul 0765.425.861 sau prin e-mail la adresa: [email protected]

Cum platesc?

1. Numerar la livrare (Ramburs)

Produsele pot fi achitate in numerar in momentul in care vor fi livrate la adresa dumneavoastra. Plata o veti face la curier (ramburs) chiar in momentul preluarii coletului.

2. Ordin de plata

Daca doriti, puteti achita si la banca contravaloarea comenzii. Marfa va fi livrata imediat dupa confirmarea platii. (confirmarea trebuie trimisa la adresa noastra de email)

3. Transfer Bancar

Puteti achita prin transfer bancar - online. (confirmarea trebuie trimisa la adresa noastra de email)

Cum se face livrarea?

Livrarea produselor se face prin Curier Rapid in orice localitate din tara, fara taxa de Km suplimentari. Vedeti aici detalii livrare.

Livrarea se face in decurs de  1-3 zile lucratoare, inclusiv in zilele de sambata. Comenzile primite in zilele de duminica, vor fi procesate incepand cu ziua de luni.

Pot sa cumpăr și să primesc factură și chitanță pe firmă?
Da. Daca doriti factura si chitanta pe firma, specificati acest lucru agentului care vă va contacta în vederea finalizării comenzii dumneavoastră.

Cum pot renunța la o comanda?
Pentru a renunța la o comandă va rugăm să ne contactați la numărul 0791-777-007 sau prin email la [email protected]

Cum pot returna un produs? 

Produsele comandate pe site pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora. Acestea trebuia sa nu contita urme de folosinta si sa fie in ambalajul original. Acestea vor fi returnate prin acelasi firma de curierat prin care au fost livrate.

Contravaloarea produselor va fi returnata in maxim 15 zile, intr-un cont bancar specificat de dumneavoastra.
Costul transportului pentru produsele returnate va fi suportat de catre client.

Returul îl puteți face fără careva explicații și fără careva penalități.

Nu pot fi returnate produsele consumabile.

Am și alte întrebari, cum procedez?
Pentru orice nelămurire sau sugestie vă rugăm să ne contactați pe [email protected] sau la numărul de telefon 0765.425.861

arrow_upward