Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Cap Manechin cu Par

Filtrează după
Categorii
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

Cap de Manechin cu Păr

Fie că îți dorești să exersezi ceea ce ai învățat la cursul de coafor pe care tocmai l-ai absolvit, fie că abia ai început un curs sau ești deja în industrie și vrei să exersezi noi modele de coafuri care să le facă pe cliente să și le dorească și pentru ele, cu siguranță ai nevoie de un manechin cu păr.

Pentru industria de beauty, manechinul cu păr este un must! La fel cum magazinele de haine atrag cumpărători doar prin simplul fapt că știu cum să îmbrace atractiv un manechin, tot astfel și hairstyliștii au această șansă, utilizând manechine cu păr. Pentru un hairstylist care se respectă, manechinul cu păr este cartea lui de vizită!

În funcție de scopul pentru care se dorește achiziționarea unui manechin cu păr, există oferte specifice: manechin cu păr natural, manechin cu păr sinteticmanechin cu păr mixt (jumătate sintetic și jumătate natural) și manechin cu păr colorat. Decizia de a cumpăra produsul potrivit nevoii tale trebuie să țină cont de caracteristicile fiecărei categorii. Astfel, avem:

  • Manechinele cu păr natural, care oferă posibilitatea de noi tehnici de colorare / decolorare, exersarea noilor tendințe în materie de coafuri, realizarea de coafuri texturate. Datorită părului natural din care sunt realizate manechinele, coafurile tale vor lua forma dorită, vor fi ușor de realizat, iar tehnicile de vopsit vor fi un adevărat succes. De asemenea, acest tip de manechin se distinge prin faptul că este rezistent în timp.
  • Manechinele cu păr sintetic prezintă avantaje precum: exersarea noilor tunsori, aprofundarea tehnicilor de tuns și realizarea împletiturilor.
  • Manechinele cu păr colorat sunt un must have atunci când vrei să exersezi împletituri noi, care să te scoată din zona de confort și, totodată, să adaugi o notă îndrăzneață coafurilor tale.

Repetiția este mama învățăturii, iar pentru asta ai nevoie, cu atât mai mult, de un model care să fie la dispoziția ta mereu, asupra căruia să îți poți lăsa imaginația să prindă aripi. Varietatea nuanțelor și textura naturală a manechinului cu păr facilitează mult munca unui hairstylist, Iar pentru o muncă de excepție, capul de manechin cu păr natural Sibel reprezintă aliatul cel mai de încredere al muncii tale.

Sibel este o firmă cu renume în industria de înfumusețare, fiind cunoscută pentru produsele profesionale, de calitate înaltă, care oferă muncii tale un iz de autenticitate si profesionalism. Pentru o bună “colaborare” cu manechinul tău cu păr natural și pentru o prietenie lungă cu el este necesar să îi acorzi o îngrijire minimă: spală-l corespunzător, cu apă călduță, șampon și la final aplică și balsam.

De asemenea, se recomandă folosirea plăcilor și a ondulatoarelor la o temperatură de maximum 155 grade. Ține cont de aceste aspecte, iar manechinul tău cu păr natural îți va mulțumi printr-o durată lungă de viață.

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward