Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Incalzitor Ceara

Incalzitor Ceara Epilat

Pentru o incalzire corecta si in siguranta a cerii pentru epilare este necesar sa alegi un incalzitor ceara potrivit.

Cei care lucreaza in saloanele de frumusete, mai ales, au nevoie de un asemenea aparat, iar cum sa-l alegi corect informeaza-te din cele ce urmeaza.

Stii deja ca exista doua tipuri de incalzitoare: unu cu cartuse si unul cu borcan. Sarcina fiecaruia este de a incalzi ceara la temperatura necesara pentru lucru.

Un incalzitor ceara trebuie sa fie echipat cu termostat, ceea ce va permite ca aparatul sa nu se supraincalzeasca. Dupa deconectarea de la reteaua electrica, ceara sa mentina alda timp de 15 minute. Daca vei respecta regulile de incalzire, atunci nu va aparea posibilitatea arsurii pe piele in timpul procedurii.

Care este compozitia unui incalzitor ceara cu cartus? Acesta are doua placi stralucitoare care incalzesc ceara uniform la o temperatura de aproximativ 40 de grade, intr-un timp de 20 de minute. De semenea are si un indicator luminos. Poate fi conceput pentru a incalzi ceara in cutii de 400 ml sau 800 ml.

Un incalzitor cu ceara in cutii metalice are o scara precisa de temperatura si termostat care permite mentinerea tempetarurii in timpul functionarii.
Pentru saloane este convenabil ca mesterii sa dispuna nu de un singur incalzitor, ci combinate, pentru o incalzire simultana.

Este contraindicat sa incalzesti ceara intr-un cuptor cu microunde sau la abur, deoarece nu poti determina exact temperatura la o ceara lichida. Si nu uita ca arsura lasat de ceara lichida este mai rea decat cea cu apa fierbinte.

Cum folosesti un incalzitor ceara cu cartuse?

Nu este dificil, trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  • Introdu cartusul cu ceara in incalzitor.
  • Cablul care il gasesti aditional il vei conecta la o priza electrica.
  • Sistemul de incalzire va fi pornit atunci cand se va aprinde lumina.
  • Pentru incalzirea cerii va fi nevoie de aproximativ 20-30 de minute, aceasta va depinde de ceara, dar si de temperatura ambientala.
  • Inainte de a incepe epilarea, deconecteaza cablul de la aparat si priza.

Regulile de utilizare a unui incalzitor cu ceara in cutii metalice

La fel nu este complicat si vei urma pasii urmatori:

  • Conecteaza cablul la o priza electrica, dupa care porneste intrerupatorul principal, astfel incat sa vezi ca se porneste lumina verde. Lumina portocalie iti va indica faptul ca dispozitivul se incalzeste.
  • Plaseaza cutia cu ceara in vasul din incalzitor si ai grija ca ceara sa nu cada in vas. Tot atunci seteaza temperatura pentru incalzire.
  • Plaseaza cutia cu ceara in vasul din incalzitor si ai grija ca ceara sa nu cada in vas. Tot atunci seteaza temperatura pentru incalzire.

Timpul optim pentru incalzirea cerii, este la fel ca si la un incalzitor ceara cu cartus, de 20-30 de minute, in dependenta de ceara.

Cum intretinem un incalzitor ceara?

Dupa utilizare curata-l de reziduurile de ceara cu solutii speciale pentru curatarea echipamentelor de ceara.
Nu utiliza solventi chimici si nu scufunda dispozitivul in apa!

Un incalzitor ceara trebuie sa fie mereu curat si nu uita ca locul tau e munca este cartea ta de vizita!

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward