Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Mobilier Frizerie Coafor

Filtrează după
Categorii
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru
Scaun Coafor Abel Scaun Coafor Abel
  • -24%

Scaun Coafor Abel

In Stoc
849,00 lei -200,00 lei 649,00 lei
0 1 2 3 4 (0)
-+
2995 1

Mersul într-un salon de înfrumusețare, coafor sau frizerie reprezintă momentul clienților de răsfăț și relaxare. Fie că stau pe banca de așteptare sau sunt deja pe scaunul de coafor sau pe scaunul de frizerie, pretențiile le sunt ridicate și vor să fie tratați corespunzător. Astfel, gazdele frizeriei sau ale coaforului trebuie să se asigure că îndeplinesc condițiile de confort ale clienților. Dorința de confort a clienților nu ar trebui să fie văzută ca o pretenție, ci frizerul și coafeza vor fi și ei ajutați de un mobilier adecvat, astfel munca lor le va fi ușurată de prezența scaunelor cu funcție de reglare și de prezența scafelor confortabile.

Scaunele de frizerie și scaunele de coafor, cele în care clientul se afundă, închide ochii și se lasă pe mâna frizerului sau coafezei, reprezintă principala piesă de mobilier dintr-un salon. Pentru ca activitatea să se desfășoare cât mai agreabil, scaunele de frizerie și scaunele de coafor trebuie să fie confortabile, dotate cu pompe hidraulice, tetiere ajustabile, înălțime reglabilă, îmbrăcate în piele ecologică. Pentru un plus de relaxare, suportul pentru picioare are un rol important pentru client, iar funcția de rotație la 360 grade reprezintă un avantaj pentru frizer și coafeză, aceștia putându-și gestiona mult mai ușor activitatea.

Un alt corp de mobilier indispensabil într-un salon de înfrumusețare este scafa de coafor. În funcție de serviciul pentru care clientul vine în salon, acesta va petrece mai mult sau mai puțin timp la scafă. Timpul este un factor variabil, însă confortul nu ar trebui să fie compromis, motiv pentru care, coaforul trebuie să investească într-o scafă comodă, cu bazin ceramic reglabil pe înălțime, care să aibă incluse toate accesoriile (duș, baterie, scurgere). Tapițeria trebuie să fie de calitate pentru a rezista în timp, de preferabil piele ecologică. De asemenea, de menționat este faptul că scafele sunt și ele de două tipuri: scafe portabile și scafe fixe cu fotoliu, fiecare tip cu avantajele sale. Scafele portabile devin foarte utile atunci când celelalte scafe fixe din interiorul salonului sunt ocupate sau atunci când salonul are un flux mare de clienți. În dotarea scafelor portabile intră și bazinul acestora, care trebuie să fie destul de voluminos. Un avantaj notabil al scafei portabile este acela că poate fi utilizată și personal, dacă frizerul sau coafeza vor să lucreze de acasă. Acest tip de scafă le facilitează munca și le protejează intimitatea, clienții nefiind nevoiți să le folosească camera de baie. La rândul lor, clienții nu mai trebuie să aibă grija de a veni cu părul spălat de acasă.

Mobilierul de frizerie și cel de coafor au puterea de a crea o imagine pozitivă încă de când clientul pășește în salon. El nu are rol doar estetic, aspect important de altfel, ci are rol și de ajutor pentru frizer și coafeză în munca prestată. Alegerea cu grijă a mobilierul de frizerie și de coafor poziționează salonul tău în prim plan în mintea clientului și îl face să te realeagă!

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward