Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Foarfeci de Tuns

Filtrează după
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru

Monotonia, curiozitatea, noutatea sunt aspecte care ne provoacă să ne gândim la o schimbare de look, iar când ne vine în minte ideea aceasta, cu toții știm cât e de greu să ne hotărâm asupra coafurii potrivite și asupra alegerii frizerului sau a coafezei în care să avem încredere. Cei din industria de beauty știu foarte bine că un client mulțumit este un client care va deveni fidel și care îl va recomanda.

Pe lângă talentul și munca depusă, frizerul și coafeza fac o muncă de excepție dacă sunt ajutați de instrumente profesionale, de calitate. Cel mai des folosit instrument este foarfeca de tuns. Pe piață există numeroase modele, de calitate diferită, astfel că frizerul și coafeza trebuie să se documenteze temeinic pentru a alege cel mai potrivit instrument.

Sunt câteva caracteristici de care aceștia trebuie să țină cont, precum:

  • Există foarfecă de tuns pentru mâna stângă și mâna dreaptă;
  • Există foarfece de tuns de dimensiuni mari, care se adresează în special celor ce tund clienți de genul feminin;
  • Foarfecele de tuns trebuie să fie ergonomice, adică ușor de folosit, și să aibă o precizie mare a tăierii părului;
  • Există foarfece de tuns care se autoascut pe măsură ce sunt folosite tot mai mult;
  • Foarfecele de tuns trebuie să se poată regla din șurub.

Pentru ca alegerea să fie potrivită și banii să fie investiți corect, foarfeca de tuns trebuie să îndeplinească cât mai multe dintre aceste aspecte. O astfel de foarfecă este foarfeca de tuns profesională Olivia Garden Xtreme. Olivia Garden este o companie americană, reprezentativă pentru gama premium ce furnizează perii de păr, foarfece de tuns și accesorii pentru salon, atât pentru profesioniști, cât și pentru cei aflați la început de carieră, produsele lor fiind atât de cunoscute, încât ajung în mai mult de o sută de țări diferite, unde sunt și lider de piață.

Foarfeca de tuns profesională Olivia Garden Xtreme este produsă din oțel japonez de cea mai înaltă calitate, material ce îi oferă rezistență și durabilitate. Are mâner ergonomic și tensiunea poate fi reglată ușor, datorită marcajelor precise ale șurubului de tensionare. Este o alegere inspirată pentru profesioniști și începători, deopotrivă.

O bună alegere a unei foarfece de tuns sporește eficiența prestației, naște clienți mulțumiți, oferă o remunerație bună. Conform principiului “calitatea atrage calitate”, documentarea temeinică, o alegere corectă și un efort considerabil depus, pot contribui la o carieră de succes în domeniu.

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward