Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Freze Electrice Unghii

Manichiura și pedichiura sunt două servicii ale industriei de beauty care necesită o multitudine de accesorii, printre care frezele de unghii. Frezele de unghii sunt un instrument ce ușurează considerabil munca manichiuristei, pregătind unghia pentru procedeul cerut: punerea unghiilor false, aplicarea gelului pe unghii, etc. Fiind un serviciu cu o cerere mare, frezele electrice de unghii înregistrează un adevărat succes în această muncă.

Pentru a avea o freză de unghii nu trebuie neapărat să fii clientă a vreunui salon de înfrumusețare, ci trebuie doar să îți dorești să ai un aspect îngrijit al unghiilor, într-un timp destul de scurt. În vremurile de-altădată, forfecuța de unghii sau accesoriul secundar al unghierei le ajutau pe femei la întreținerea aspectului unghiilor: eliminarea cuticulelor, șlefuirea lor, ascuțirea, definirea patului unghial. În prezent, pila electrică de unghii se potrivește la fix atât nevoilor personale, cât și celor industriale.

E adevărat, freza de unghii utilizată în scop industrial ocupă un spațiu mai mare comparativ cu cea utilizată în scop personal, iar asta se întâmplă pentru că este nevoie de o putere electrică mai mare; cu cât mai mulți wați are o freză electrică de unghii, cu atât este mai puternică și își va face treaba mai bine și mai mult timp. Cea industrială este alcătuită dintr-o unitate centrală, unde se află poziționate butoanele de utilizare, mandrină, vârfuri de polizare. Atunci când manichiurista alege o pila electrică de unghii, trebuie să aibă în vedere numărul de rotații pe minut.

Cu cât acestea sunt mai multe, cu atât procesul este mai rapid. Pe piață de găsesc freze electrice de unghii cu număr de rotații între 25.000 – 45.000. Cele cu 25.000 de rotații sunt potrivite pentru începători sau pentru cursanți, iar cele de 35.000 – 45.000 sunt utilizate de profesioniști.

Alte caracteristici:

  • fixarea rapidă a capetelor de freză,
  • prezența ambelor direcții de lucru – FWD – REV,
  • opțiunea de acționare a pilei electrice de unghii atât manual, cât și cu ajutorul pedalei,
  • răcirea permanentă a motorului, care oferă posibilitatea utilizării frezei electrice cât mai mult pe parcursul zilei de muncă,
  • lipsa vibrațiilor,
  • zgomot redus,
  • greutate ușoară pentru prindere și utilizare ușoară.

Efectuarea muncii de manichiuristă cu instrumente de calitate creează un mediu sigur de muncă, ceea ce va transmite clientelor încredere. O clientă trebuie să aibă încrederea necesară că va pleca de la salon sănătoasă, fără infecții. Astfel, cel mai des folosit instrument, pila de unghii, trebuie cu atât mai mult să fie un instrument sigur. Folosirea unui dispozitiv ca pila electrică de unghii asigură garanția atât clientei, cât și manichiuristei, că nu va apărea riscul de infectare, datorită sterilizării sistematice în aparatele ce distrug 100% microbii. Freza eletrică de unghii este invenția care, aleasă corect și utilizată corespunzător face 80% din rezultatul final al procedeului manichiurii.

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward