Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Decantor Ceara Traditionala

Un decantor ceara poate fi dificil de procurat numai in cazul in care nu cunosti niste caracteristici. Atunci cand vei alege un decantor ceara, trebuie sa vezi care este diferenta dintre modelele diferite care sunt expuse la vitrina unui magazin si care sunt caracteristicile sale.
Fiecare decantor ceara are caracteristicile sale.

In primul rand trebuie sa fii atent la volumul acestuia. De exemplu un decantor ceara traditionala cu sita, care are o capacitate de 8 litri, este recomandat in saloanele de profil, tocmai pentru a incalzi ceara si a o filtra corect.

Are doua cuve din aluminiu, fiecare avand capacitatea de cate 4 litri, asigurand astfel o buna functionare a aparatului. In aceste cuve se introduc cutii standard de ceara.

Regulatorul de temperatura poate sa fie diferit. Se poate seta temperatura exacta de incalzire, dar poate avea si cateva valori fixe, de exemplu ”oprit, incalzire si suport”.

Este foarte comod pentru incepatori, aceste valori fiind selectate de producator si sunt potrivite pentru majoritatea procedurilor.

Capacitatea unui decantor ceara poate fi si de 7 litri, avand la fel doua cuve, a cate 3,5 litri fiecare. Fiecare cuva are termostatul sau care regleaza temperatura.

La un decantor ceara cu capacitatea de 7 litri, temperatura in cele doua termostate poate fi de 105 grade Celsius.

Principiul de functionare si utilizare a unui decantor

  • Un decantor ceara se conecteaza la priza electrica si se apasa butonul de start.
  • Timpul optim pentru incalzirea cerii este de circa 20-30 de minute. Pentru un decantor cu capacitatea de 8 litri, temperatura maxima de incalzire este de 120 de grade Celsius, iar consumul, sau puterea electrica este de 800W.
  • Dupa utilizare ai grija sa curati cum se cuvine un decantor. Pentru aceasta exista solutii speciale de curatat ceara, nu este necesar sa rozi cu unelete abrazive, astfel incat sa zgarai aparatul sau exteriorul.

Este comod sa utilizezi un decantor ceara in saloanele care au un flux mai mare de clienti. De fapt le poti combina, intrucat timpul de incalzire a cerii dureaza pana la 30 de minute. Poti folosi un incalzitor cu ceara pentru anumite zone ale corpului, iar decantorul pentru altele, cu ajutorul benzilor de epilat.

Desigur ca poti alege singur capacitatea unui decantor ceara, iar aceasta poate fi de la cea mai mica la cea mai mare, la fel fiind si temperatura de incalzire a cerii. In orice caz, daca aparatul este dotat cu doua cuve, atunci acestea vor avea volume egale.
Sita din inox pe care o vei gasi aditional este pentru filtrarea cerii. Aceasta se face pentru ca ceara sa poata fi reutilizata.

Pe final iti sugerez sa curati decantorul dupa fiecare utilizare, astfel vei evita deteriorarea lui, iar clientii vor fi satisfacuti de acuratetea si ordinea in care sunt primiti pentru efectuarea procedurilor de epilare. Orice specialist trebuie sa aiba grija de locul sau de munca, sa-l mentina curat si ordonat.

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward