Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Kituri Unghii

Unghiile au fost și vor rămâne mereu un subiect sensibil și de actualitate pentru oameni, mai ales pentru doamne și domnișoare. Aspectul unghiilor este un aspect non-verbal ce transmite  multe informații despre o persoană. De aceea, industria de manichiură-pedichiură este o industrie în continuă creștere, atât din punct de vedere al raportului cerere-ofertă, cât și al trend-urilor noi care tot apar de la an la an.

Pentru a facilita munca prestatorilor de mani-pedi, pe piață există kituri unghii gel și kituri ojă semipermanentă gata create. Ele conțin accesoriile necesare oferirii acestui serviciu la domiciliu sau la salon. Acest tip de prestație este una în două etape, punerea unghiilor și întreținerea lor, astfel că acest kit unghii trebuie să fie cât mai complex. Ca să iei o decizie bună în alegerea unui kit unghii gel care să te mulțumească, este important să știi ce trebuie să conțină:

  • fișiere pentru unghii naturale și extinse;
  • pensule pentru extensii;
  • buffere pentru luciu;
  • ulei pentru cuticule;
  • geluri;
  • primer;
  • pile de diferite tipuri;
  • degresante;
  • șervețele.

Un kit unghii gel atrăgător, ar putea să conțină și alte accesorii precum: suport deget, bol manichiură, pensetă unghii, pămătuf pentru praf, șabloane unghii, sclipici, lampă UV, pilă electrică. Un bonus ar fi ca în kit unghii gel să fie inclusă și o geantă cosmetică, ideală pentru depozitare și deplasare.

Din pachetul de manichiură-pedichiură face parte, desigur, și oja semipermanentă, care reprezintă un procedeu mult mai ușor de realizat comparativ cu procedeul gelului. Oja semipermanentă este de ceva timp în topul cererilor de la saloane. O ojă semipermanentă este considerată un hibrid al gelului ce se aplică pe unghii. Culorile și nuanțele strălucitoare îndeplinesc o funcție decorativă, care depășesc cu mult esteticul unei oje simple. Produsul este rezistent și se menține aproximativ 20 de zile; de asemenea, are rol de protecție și fortifiere a unghiilor, la fel ca gelul.

Pe piață se găsesc o diversitate de kituri ojă semipermanentă din care manichiuristele pot alege ceea ce au nevoie. Kitul conține o paletă generoasă de oje calitative. În mare parte, kitul ojă semipermanentă conține elemente comune cu kit unghii gel. De exemplu, un kit din gama Miley include 5 culori, un top coat, base coat, degresant și soluția de îndepărtare a ojei semipermanente. Kitul de ojă semipermanentă Cameleon conține ojă cu senzor de temperatură, care îi permite să își modifice culoarea.

Este important să îți cunoști domeniul de activitate, trend-urile, cererile și dorințele clientelor, deoarece informația înseamnă putere, iar, în cazul tău, puterea înseamnă un profit mare. Te încurajăm să utilizezi kituri care conțin produse de calitate, pentru că utilizarea produselor de calitate îți va ușura munca și va crește satisfacția clientelor.

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward