Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei

Pelerine Tuns

Filtrează după
Preț
lei lei
Producătorii
Filtru
Pelerina Andis pentru Tuns Pelerina Andis pentru Tuns
  • -16%

Pelerina Tuns Andis

In Stoc
160,00 lei -25,01 lei 134,99 lei
0 1 2 3 4 (0)
-+
1000 1

Fie că e spontan și găsește repede un loc liber în programul frizerului/coafezei sau fie că deja are o programare făcută, clientul își dorește să plece curat de la salon, gata să își continue planurile pentru ziua respectivă. În mintea clientului ideea de a merge la salon este echivalentă cu imaginea unui om curat, aranjat, care obține o versiune mai bună a look-ului său decât atunci când a venit. Deși poate părea o idee banală, este foarte important pentru client să trăiască experiența la care se așteaptă de la salon, și nu una contrară.

Pentru a susține acest fapt, pe frizer îl ajută pelerina tuns. Cu cât inchiderea se face mai etanș, cu atât pelerina tuns își face bine treaba și frizerul sau coafeza își duce cu bine munca la îndeplinire: tuns, spălat, vopsit. Este important ca frizerul să țină cont de câteva detalii atunci când hotărăște ce pelerină tuns să achiziționeze. Acesta nu este un produs costisitor, comparativ cu alte accesorii necesare dintr-un salon, dar este util să fie ales bine, deoarece clientul evaluează experiența la un salon din muuulte puncte de vedere, inclusiv acesta al curăției după prestarea serviciului.

În primul rând, rolul pe care pelerina frizerie îl are este acela de a crea o barieră impenetrabilă împotriva firelor de păr și a apei. Astfel, este foarte important tipul de închidere al pelerinei tuns, care poate fi de mai multe feluri: închidere cu capse metalice, cu cleme, cu arici. Pelerina tuns trebuie să se fixeze bine în jurul gâtului clientului, pentru ca impenetrabilitatea să fie maximă. Cine ar rezista chiar și 15 minute pe scaunul de frizerie sau coafor dacă este gâdilat continuu de un fir de păr?! O soluție bună reprezintă pelerina tuns cu guler din neopren. Neoprenul este un material destul de solid, care oferă încredere clientului, deoarece fixează pelerina tuns foarte bine în jurul gâtului. 

Materialul din care este confecționată pelerina frizerie trebuie să fie unul rezistent la apă și durabil. Materialul este important să fie antistatic, pentru a se evita fenomenul de electrizare dintre păr și pelerina tuns. De asemenea, aceasta trebuie să aibă o dimensiune potrivită, pentru a asigura clientului o protecție cât mai mare. Pe piață există o varietate de dimensiuni. Pelerina tuns trebuie să fie confecționată dintr-un material ușor, precum poliesterul, astfel încât clientul să nu resimtă greutatea acesteia.

Grija și preocuparea frizerului sau coafezei se văd în detalii, în lucrurile mici. Alege pelerina tuns gândindu-te la tine, la ce ți-ar placea să porți și cum ți-ar plăcea să te simți atâta timp cât stai pe scaun. Iar pentru un plus de imagine și reclamă, ai posibilitatea să îți și personalizezi pelerina tuns. Poți pune logo-ul frizeriei tale și un mesaj care te reprezintă. Ah, și poți să alegi și culoarea favorită. Trebuie să te simți și tu bine, nu doar clientul, nu-i așa?

displaypopularproducts
category_page
arrow_upward