Cos
Subtotal 0,00 lei
Livrare
Total 0,00 lei
Ghid complet pentru deschiderea unui salon de înfrumusețare cu fonduri europene
Postat de      04/28/2021 13:06:26     Coafura si frizerie    Comentarii 11
Ghid complet pentru deschiderea unui salon de înfrumusețare cu fonduri europene

Știai că poți avea propriul tău business în industria beauty prin obținerea fondurilor europene nerambursabile? Un salon de înfrumusețare poate fi o afacere profitabilă dacă ai un plan fezabil și o mână de ajutor la capitolul consultație și finanțare. Noi te ajutăm să parcurgi paşii necesari pentru Start-up Nation prin care să accesezi banii care ţi se cuvin. Este vorba de 200 000 lei nerambursabili. Până atunci, îți oferim un ghid cu toate lucrurile esențiale pe care ar trebui să le iei în considerare înainte să demarezi un start-up salon de înfrumuseţare.

Cum știi dacă te califici pentru Start-up Nation?

În acest an, sunt eligibile întreprinderile înfiinţate de persoane fizice cu maximum 3 ani înainte de data completării şi transmiterii online a planului de afaceri. Firma ta trebuie să aibă forma de organizare SRL-D, SRL sau SC. Aceasta trebuie să fi fost înfiinţată după data de 30.01.2017 și nu trebuie să aibă datorii la bugetul de stat. În momentul în care depui cererea de accesare a fondurilor, trebuie să ai deja un cod CAEN autorizat ONRC. Pentru un salon de înfrumusețare, trebuie să ai codul CAEN 9602 - Coafura şi alte activități de înfrumuseţare, cod care este acceptat de programul Start-up Nation.

Ce detalii presupune investiția într-un salon?

Deschiderea unui salon de înfrumusețare prin Start-up Nation este considerată una din cele mai profitabile afaceri ale prezentului. Tot mai mulţi antreprenori aleg această opţiune, fiind vorba de obţinerea unei sume 100% nerambursabile! Această investiție presupune obligatoriu achiziţia de echipamente tehnologice şi mobilier pentru amenajarea salonului, atât pentru partea de tratamente cosmetice cât şi pentru coafura sau manichiură-pedichiură.

Ai găsit deja o locație reușită cu un vad comercial bun? Atunci nu-ți rămâne decât să te concentrezi pe calitatea echipamentelor şi produselor utilizate în tratamente, întrucât clienţii vizaţi sunt persoane care se preocupă de aspectul lor fizic. Acordă mereu atenţie brandurilor pentru salon, ori alegerea unor furnizori de calitate asigură atragerea clienţilor de calitate. În acest tip de business este foarte importantă alegerea unor produse care să ofere rezultate imediate și încredere pentru client. Lista de jos cuprinde sugestii de echipamente necesare unui salon de înfrumuseţare.

Cum identifici echipamentele necesare?

Indubitabil, mobilierul într-un salon are un rol foarte important. Pune accent pe mobilier de calitate, dotat cu oglinzi, dulăpioare şi nu uita de o zonă confortabilă, o canapea unde clienţii să își aștepte rândul.

Pe partea de frizerie-coafură vei avea nevoie de: posturi de lucru, scaune de frizerie, scaune coafor, scafe, uscătoare, mașini de tuns, ondulatoare, plăci pentru păr și cap manechin.

Pe partea de cosmetică: pat cosmetica, scaune, autoclave, vapozon, chiuvetă, oglindă, lupă cu led, lampă, aerograf, seturi de makeup.

Pentru zona de maniciură-pedichiură: scaun manichiură-pedichiură, lampă UV și LED pentru unghii, kit unghii, sterilizator pupinel, pilă electrică și altele.

Pentru mai multe informaţii despre cum să accesezi fonduri europene nerambursabile, care sunt termenii şi condiţiile pentru depunerea dosarului și aprobarea planului de afaceri, ne poți apela cu încredere. Te vom ajuta în absolut tot ce ai nevoie pentru noua ta afacere!

11Comentarii

  • Avatar
   GAIGAR GRETA

   Buna ziua,

   M-ar interesa mai multe detalii

   multumesc

   dec 13, 2021
  • Avatar
   Florea Mihai Marius

   Buna ziua,

   As vrea sa aflu mai multe detalii despre a accesa un astfel de fond.
   As putea fi contactat la nr. de tel 0735220578.
   Va multumesc!

   Cu respect,
   Dl. Florea Mihai Marius

   feb 15, 2022
  • Avatar
   Nutulescu Camelia

   Fonduri europene pt deschiderea unui salon

   ian 8, 2023
  • Avatar
   Nutulescu Camelia

   Fonduri pt deschiderea unui salon de înfrumusețare sau academie hairstyling posed atestat

   ian 8, 2023
  • Avatar
   Cristina Nunuca

   Fonduri europene pentru deschiderea unui salon înfrumusețare

   ian 28, 2023
  • Avatar
   Cristina Nunuca

   Fonduri europene pentru deschiderea unui salon înfrumusețare

   ian 28, 2023
  • Avatar
   Andreia

   Fonduri europene pentru un salon

   ian 29, 2023
  • Avatar
   Ionela Dragomir

   Interesată pentru obținerea acestor fonduri nerambursabile.

   feb 5, 2023
  • Avatar
   Chiriac

   M-ar interesa mai multe in legătura cu deschiderea unui salon. Multumesc!

   apr 29, 2023
  • Avatar
   Mariana Tărtășila

   Bună ziua! M ar interesa detalii cu fonduri.vreau sa îmi deschid un nou salon.multumesc

   mai 8, 2023
  • Avatar
   Tina

   Buna. Na intereseaza accesare fondurilor europene.
   Va multumesc.

   iun 3, 2023

Scrie un raspuns

arrow_upward