Set pensule machiaj care nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de cosmetice
Postat de      03/18/2020 13:07:46     Cosmetica    Comentarii 0
Set pensule machiaj care nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de cosmetice

Orice femeie e frumoasa...cand este vorba sa-si faca un make-up ca la carte. Orice stilist sau mesterita in domeniu stie ca fiecare pensula are functia sa si este conceputa pentru a aplica diferite tipuri de produse pe fata. Pensulele pot fi realizate din variate materiale, forme si dimensiuni. Diferențierea lor are loc in functie de acele parti ale fetei pentru care se recomanda sa fie utilizate, de exemplu ochi, sprancene, buze, pometi etc.

Pensulele sunt de doua tipuri, realizate din material (fire) natural sau artificial. Un set pensule machiaj confectionat din fire naturale este compatibil mai mult cu produsele pudrate si cele uscate, pe cand cele artificiale sunt mai bune de utilizat la aplicarea cremei, dar si a celorlalte texturi lichide.

Sa stii ca iti poti crea singura un set pensule machiaj combinat. De exemplu, daca vrei sa-ti faci un astfel de organizer, atunci din el nu trebuie sa-ti lipseasca pensulele faciale, adica pentru aplicarea fondului de ten, pentru blush si pentru pudra. Prima poate fi sintetica, iar ultimele doua e musai sa fie naturale.

Cu ajutorul unei perii pentru fondul de ten, vei putea distribui usor si uniform acest produs pe fata, dupa care va urma peria pentru pudra, care trebuie sa fie una lata, astfel incat sa ridice perfect texturile de pudra. Peria de farduri dintr-un set de pensule machiaj este putin mai mica decat cea pentru pudra, deoarece este destinata aplicarii produslui la nivel local, de exemplu - pe pometi. Vei observa ca marginea ei este tesita pentru ca produsul sa fie distribuit uniform.

Un set pensule machiaj trebuie sa contina si o perie pentru conturarea fardului, aceasta fiind plata, lata si cu taietura dreapta sau putin inclinata. Cu ea vei sublinia linia pometilor, vei ascuti barbia si vei ingusta marginile nasului. Periile pentru ochi sunt absolut necesare intr-un set pensule de machiaj.

Peria de fard plata o pot cumpara cei ce adora fardurile si vor sa obtina un efect profi. Pentru distribuirea fardului pe pleoape, trebuie sa ai in setul tau o perie plata, usor pufoasa. Peria de umbra curbata te va ajuta sa mixezi umbrele in creasta ochilor si sa le dai expresivitate.
Bineinteles ca dintr-un set pensule de pensule machiaj nu trebuie sa lipseasca peria pentru dermatograf.

O perie subtire confectionata sintetic este perfecta pentru conturul pleoapelor. Trebuie sa stii ca latimea conturului depinde si de intensitatea presiunii asupra pleoapei, nu doar de perie.

Peria de umbrire dintr-un set pensule machiaj este pufoasa si iti permite sa creezi un machiaj smokey. Peria pentru sprancene este pentru cele ce isi doresc sprancenele aranajte si pieptanate frumos, mai ales daca sunt groase. Le vei completa cu o culoare potrivita tenului tau, doar dupa ce le-ai aranjat frumos.

Si in final, peria pentru buze este necesara ca sa iti completezi setul de cosmetice. Aceasta trebuie sa aibă dimensiuni medii, astfel incat sa-ti permita distribuirea uniforma a rujului pe buze. La fel, trebuie sa aiba firele dense ca sa-ti fie comod si usor sa faci si conturul buzelor, chiar si fara un creion.

Un set pensule machiaj poate sa contina mai multe tipuri de perii, insa noi ti le-am prezentat pe cele mai importante, fara de care un machiaj nu ar iesi la fel de frumos si fin, daca nu le-ai avea in cosmetica ta.

Scrie un raspuns

arrow_upward